Thank god its friday!

Tjabba allihop!

Jag vet, jag vet! Det var ett tag sedan jag skrev, men det har vart så overkligt mycket som har tagit både min energi och min tid de senaste veckorna. Känner mig redan helt slut, och året har bara precis börjat. Tack och lov så är det fredag idag så i morgon och söndag ska jag vila upp mig ordentligt. Men innan jag kan ta helg så måste jag faktiskt lämna in bilen, det är något fel på min katalysator och det är lite väl komplicerat för att jag själv ska orka lösa det själv. Så jag tänker att jag i alla fall åker dit och tar prisuppgifter på vad det skulle kosta, är det inte allt för farligt så låter jag den stå över helgen. Så har jag dessutom något att skylla på om någon vill göra något. Ingen bil, inget häng! Haha! 

Hoppas ni har det bra och har fått starten på året som ni ville!

expekted

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *