Storrensning på g

fastJag börjar lördagen med att storrensa här hemma. Har rivit ut allt i förrådet och verkligen sorterat ut vad som ska sparas och vad som ska kastas. Nu ska jag alldeles strax åka till mitt andra förråd jag har hyrt. Hyrde faktiskt från samma ställe jag har mitt vinförråd för du kan till exempel förvara möbler, kartonger och annat skräp du vill spara hos dom också. Jag jag ska ha det för till exempel alla supergamla grejer, som betyg och gamla leksaker som sparats av morsan. Sitter i skrivande stund och väntar på att Joppe och Sofia ska komma över med släpkärran så vi kan ta allt till mitt briljanta förråd. Själv kör jag inte med släpkärra, det är alldeles för svårt för mig. Inte Sofia heller, hon är inte den bästa chauffören. Joppe däremot är nog född bakom ratten. Men dom är inte direkt snabba. Nej det kan jag inte påstå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *