Snabba bilar och extrautrustning…

Snabba bilar gillar väl de flesta? Kolla bara in den här videon…

http://youtu.be/h8MbhS5XKow

Jag får tills vidare nöja mig med min lilla skrutt men för min nästa bil kommer jag definitivt att se till att det kommer med lite extrautrustning som en navigator (bra att ha om man kör i en ny stad…), lädersäten och fyrhjulsdrift! Fullständig lista på de populäraste extrautrustningarna hittar du här.

Bilen är ett synnerligen bra sätt att ta sig från A till B utan byte. Det kan vi väl alla hålla med om? Men… är nåt går sönder är det ett h***ete med bil. Nu tror ni klart att nåt gått sönder – men det har det inte. Inte den här gången!

Det damp ner en påminnelse i brevlådan om att det är dags att serva bilen, så då gick jag raskt in på boka-bilservice.se för att hitta en lämplig tid och plats. Smidigt för en gångs skull.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *