Sista lediga dagen!

au

Nu har vi gått in i augusti och i morgon börjar vardagen för mig igen. Skönt dock att jag kunde börja på onsdagen så att det blir en kort första vecka. Det behövdes efter helgens bravader, kan jag lova. Ölandsresan var riktigt rolig, men jag kan ju inte påstå att den var fylld med sömn och vila, direkt. Snarare tvärtom, så några extra dagar den här veckan har verkligen varit behövligt för att komma ikapp med sömnen som saknades. Det känns faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle göra att börja jobba igen. Känner mig faktiskt ganska taggad på att jobba just nu, jag har ju varit ledig länge. Men jag tror att det har mycket med vädret att göra. Att vi har haft det så fint under semestern, inte som förra året när jag bara var arg hela semestern. Haha! Hur har ni det? Jobb ännu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *