Repris på kroppkakor

När jag var iväg för några veckor sedan och käkade kroppkakor hos morsan och farsan så sa jag till morsan att jag ville lära mig göra kroppkakor. Fråga mig inte varför, jag fick idén bara. Måste väl imponera på vilken dejt som helst om man ska göra kroppkakor? Ja, under förutsättning att ens dejt gillar kroppkakor såklart.

Så ikväll är jag hemma hos päronen och vi har precis gjort kroppkakor som strax ska avnjutas. Jag kan inte påstå att det var så svårt som jag hade trott. Jag trodde nog att det skulle vara en jäkla massa rivande men jag hade ju inte tänkt på att man kan ha maskiner som gör den jobbiga biten åt en 😉 Därför var det inte så svårt. Vi gjorde receptet som han killen i Sveriges Mästerkock gjorde. Ludvig tror jag att han hette, han som kom tvåa?

Synd alltså, jag hejade på honom. Nu ska vi käka! Höres!

kroppisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *