På hörlursjakt

För att jag ska kunna maximera min osocialitet är det nu dags för att införskaffa mig ett par nya hörlurar. Ett par av den modellen som stänger ute alla skrikande ungar, tjutande tonåringar och såna som eventuellt skulle vilja säga hej till mig kl. 07.34 på Gullmarsplans tunnelbanestation.

Är inte det det absolut värsta som finns? När någon försöker vara social på morgonen… Vidrigt, det värsta jag vet. Eller vänta lite, det värsta jag vet är när personen som försöker ta kontakt inte har borstat tänderna. Blandat med lukt av gammal kaffesump och cigarettfimp. Jag kräks bara jag tänker på det.

Så nu är det alltså dags att slänga mina gamla iPhone-hörlurar (som kors i taket har hållit alla dessa år) och införskaffa mig ett nytt par.

Jag var inne på Sportamore, som jag vet skickar snabbt och dessutom levererar allt i bra kvalitet och kollade runt. De hade 87 olika modeller, blandade då. Jag vill inte ha såna små piggar som sticker in utan nu är jag intresserad av riktiga grejer. Så jag hittade dessa:

hörlurarna

Det är alltså ett par hörlurar från Urbanears som man till och med kan tvätta i tvättmaskinen! Ja alltså inte hela hörlurarna men delar av dem. Sjukt snygga, bra pris och passar överallt. Jag är lyckligare än någonsin! Borde ha dem hemma inom 1-4 dagar så… Ser ni mig på stan med dessa på mig – prata inte med mig. Jag vill inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *