Om Mr. Four Fingers

Mr. Four Fingers är ett namn som hängt med mig ända sedan jag gjorde lumpen. Jag var nämligen urusel på skytte den första tiden, men när jag muckade – med all fem fingrar i behåll – hade jag faktiskt förvandlats till kompaniets bästa skytt. Namnet hängde ändå med av någon anledning och i dag kallar alla som känner mig för Four Fingers. En annan sak jag är bra på, som mest kräver flinka pekfingrar, är att spotta fram bloggposter om nästan vad som helst. Och jag menar verkligen allt och inget. Jag är intresserad av det mesta här i livet – resor, tjejer, musik, det vanliga för en 30-årig snubbe antar jag … Jag är också väldigt svag för roliga klipp, så det kommer bli en hel del sådana här på bloggen. Mitt mål är att ni ska ska kunna glida in här på tråkiga stunder och få er ett gott skratt. Det skadar ju aldrig, eller hur?

/ FF


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *