…och där rök handfatet

Typiskt. Har precis börjat få bukt på bilen och då går handfatet sönder. Det är så typiskt. Typiskt typiskt typiskt. Bara för att jag har bokat en resa och inte har några pengar. Jag frågade min mor om jag fick låna pengar av henne till ett nytt handfat och det var okej. Känner att det har blivit lite för mycket mikrolån den senaste tiden. I alla fall så kommer jag beställa ett handfat på nätet och det jag har tittat på är detta:

Handfat

Jag tyckte det var riktigt snyggt och priset var mycket bra. Passar mig, mitt badrum och min plånbok alldeles utmärkt.

Snart är det dags att börja packa också! Nu är det inte långt kvar tills jag åker. Jag gillar att vara ute i god tid, hatar att stressa i sista sekund. Då får resväskan hellre stå och damma i en vecka innan jag åker. De mesta av semesterkläderna använder jag ändå inte till vardags, tycker Sverige är för kallt.

Det var allt för mig idag! Vi hörs snart igen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *