Nae om man skulle ta och…

Hörrni jag funderar på hur det går till om man vill öppna eget. Om man till exempel skulle vilja öppna en webbutik? Fick faktiskt idén av en annan webbutik, Mekonomen. Tycker dom har en riktigt bra hemsida och det slutar alltid med att jag köper mer än vad jag borde. Det kanske är så som tjejer ser internetklädshopping. Fast med bilprylar såklart.

Men om man skulle vilka öppna en sån butik själv, hur gör man då? Man måste ju på något sätt köpa en hemsida och jag vet att man måste gå via ett webbhotell men vem erbjuder bäst webbhotell när det kommer till såna här saker? Hur kan man veta?

Sen måste jag ju också få till ett bra, snyggt och användarvänligt tema. Typ som Mekonomen har. Finns det någon guide för hur man går tillväga? Jag är alltså helt ny, en riktig rookie, när det kommer till detta.

Men vänta, man måste väl ha själva företaget också, med F-skattsedel och sånt? Eller hur FUNKAR DET? Kan någon hjälpa?

webbutik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *