Mörker och åter mörker!

Godmorgon peeps!

Fy vad jag är trött idag, av någon oförklarlig anledning så kunde jag för allt i världen inte komma upp när jag skulle. Så nu kommer jag säkert känna mig helt nyvaken hela dagen .. suck! Jag tror det är mörkret, och att jag känner en saknad efter sommaren. Eller egentligen bara ljuset, särskilt om morgnarna. Det är ju som om man går upp mitt i natten, sen missar man ju solen när man är på jobbet, sen går man hem i mörker. Inte konstigt att man blir lite tröttare än vanligt, egentligen.

kallt

Apropå sommaren så har jag faktiskt börjat drömma om en liten egen stuga som man kan åka bort till. Jag har till och med kontaktat en mäklare i Katrineholm för att se vad de har vid sjön. Om de har något litet billigt hus på 2 rum eller något. Det hade varit så lyxigt att bara kunna åka ett par timmar uppåt i landet och vara ifrån allt. Har ni fritidshus? Är det värt både pengar och tid? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *