Mina bästa mattips

Gillar ni att laga mat? Jag gillar det. Lagar en hel del mat faktiskt. Tycker det är bra avkoppling. Så jag tänkte dela med mig av mina bästa mattips! Jag tycker faktiskt det är ett bra sätt att varva ner, må bra och ha roligt. Detta är mina tips i listform:

1. När man ska steka kött ska det alltid vara rumstempererat. Om du steker en oxfilé som kommer direkt från kylen så blir det väldigt stor temperaturskillnad. Därför blir det bäst resultat när man har låtit köttet ligga framme lite.

2. Ekologiska grönsaker smakar mycket mer. Så det är värt det att lägga lite mer pengar på ekologiskt, för smakskillnaden är stor.

3. Använd inte lightprodukter. Allt blir godare med riktig grädde och riktigt smör.

4. Använd färsk pasta. Helt enkelt för att det är godare.

Återkommer om jag kommer på fler tips.

Färsk pasta

Färsk pasta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *