Lite lukta gott till mig själv

Tjenare!

Sitter här hemma i soffan och pustar ut, typ. Kom direkt hem från jobbet, handlade, lagade mat (torsk och äggsås) och nu har jag precis klickat hem en Adidasparfym till mig själv. Det var nämligen rabatt på parfym varför jag passade på. Aldrig fel med rea, framförallt på parfymer. Sånt gillar jag! Jag brukar typ alltid köra samma parfym men denna gång körde jag alltså Adidas, som jag gillar, men det var många år sen jag använde det. Kommer bli nostalgichock med andra ord!

Nu är jag så himla trött så risken att jag somnar i soffan känns rätt stor. Ska zappa lite på tv:n och se om det finns något bra att somna till. Jag har i och för sig inte sett det senaste avsnittet av The Walking Dead, det borde jag göra. Men jag vill inte somna ifrån det. Vilka världsbekymmer, eller hur? 😉

Här är parfymen jag köpte förresten!

Adidas_Intense_Touch

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *