Klart man ställer upp!

Sista augusti, alltså, att det ens är möjligt att sommaren har gått så här snabbt?! Nu i september ska jag i vilket fall hjälpa farsan med huset. De håller nämligen på att rusta upp det här året, hållit igång hela sommaren. Men nu i september så är det dags för att lägga nytt tak. Jag kan ju inte direkt säga att jag vet jätte mycket om hur man lägger tak men klart man ställer upp ändå. Jag har dessutom hittat en jätte bra förklaring med bilder på byggmax hemsida, tydligen hade pappa köpt sina nya takplåt där och bad mig gå in och kolla måtten. Där hittade jag en detaljerad instruktion om hur man faktiskt gör det. Himla fiffigt! Men vi får se hur det går, jag har David på snabbnummer om något skiter sig, han är ju trots allt en hantverkare som kan det mesta. Men jag tror att det handlar lite om att farsan vill att det är han och jag som gör det här, så David rings bara in i akutfall! Haha!

takplåt

                                  Klicka på bilden om ni vill till butiken! 😉

Så det blir nog ett par helger som vi står och sliter med det där, kan jag tänka mig. Men det är ju sjukt gött att faktiskt ha ett projekt som man kan fixa med när man är ledig och inte ska möta upp grabbarna förens senare om kvällarna.

Nä nu ska jag sticka bort till affären och handla lite grejer till middag i kväll, sjukt sugen på färsbiffar så något sånt blir det nog. Och kanske potatismos? Mums!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *