God morgon fredag!

go

Äntligen fredag, hörni! Dock känner jag mig helt överkörd idag efter en vecka av på tok för lite sömn. Känns som helgen planer kanske får flyttas runt lite så jag får sova ut lite varje dag, faktiskt. Känns som jag inte har sovit någonting alls idag, vaknade och kände att det satt en elefant eller något på mig. Nästan omöjligt att ta sig upp. Nu är det mer ögonen som inte vill vara med, men jag hoppas att kaffet hjälper mig idag igen. Bara åtta timmar tills jag får lägga mig i soffan och slappa, det klarar jag ju så klart! Kommer antagligen inte bli någon speciellt nyttig dag, då det som hjälper i sånna här lägen är socker, socker och socker.

Hoppas ni får en lite piggare fredag, folket! Hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *