Familjeliv

Jag tror att alla har hört talas om forumet Familjeliv. Jag kan ibland hänga där inne med en skål popcorn och bara njuta av andra människors… ja vad ska man säga…. Okunskap!? Eller det är inte rätt ord heller. Jag tror dock att alla vet vad jag menar.

Jag trillade in på forumet tack vare detta inlägg, där den förfärade pojkvännen precis bajsat i sin sambos ansikte. Låt mig kopiera och klistra in, ni som inte sett detta måste läsa:

”Helvette!! det är kört för mig, kommer bli så jävla lämnad!!!

Allt började i lördags då jag och min flickvän hade vart ute och firat våran 3års dag tillsammans. Allt hade vart perfekt och det var äntligen dags för det efterlängtade kvällsmyset i sängen, kryper ner under täcket för att börja värma upp henne med lite tunga osv.. men allt eftersom jag håller på så märker jag att hennes mage börjar bli lite orolig och bara sekunderna efteråt så smäller det till, hon lägger världens jävla fis rakt i ansiktet på mig! Jag bara såg hur anus öppnade sig på henne och hur gaserna flödade ut samtidigt som jag låg svettigt och instängt mellan bena på henne!!

Lyckas till slut hitta en öppning i täcket och kastar mig upp, satt och stirrade på henne en bra stund innan vi bröt ihop i skratt..

Så nu idag såg jag ett perfekt tillfälle att ge tillbaka när tjejen hade somnat i soffan framför tvn.. drog ner brallorna och riktade min slappa ringmuskel mot hennes näsa och tryckte av, men till min stora förvånad så lyckades jag att sprutlackera hennes ansikte med lördagens fina restaurangbesök!! Hon flög upp ur soffan och gav mig en rejäl jävla utskällning och ett redigt slag på kulpåsen, rusar in i badrummet o tvättar av sig och sedan satte hon sig i bilen och bara försvann.. Jag sitter nu och gråter av rädsla att bli lämnad ensam och vet inte hur fan jag ska kunna be om ursäkt för detta?? FÖR FAN JAG SKET HENNE I ANSIKTET!! … Snälla jag ber er, ge mig tips på vad jag kan göra för att gottgöra henne?”

TS har lagt till ett par edits men de får ni själva gå in och kika på, skulle bli alldeles för långt för denna gång.

Och bara så ni vet – glöm INTE att tacka mig för detta!

poop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *