Drömmar om ett franskt lantkök

Årets semester bestod i att renovera köket. Med andra ord blev det inte mycket barhäng med grabbarna, då jag var uppe tidiga morgnar för att hinna klart allt under mina lediga veckor. Ni kanske undrar varifrån jag fick min inspiration? Den kom från ingen mindre än min mamma som alltid haft ett öga för snygg inredning. Hon var på besök och uttrycke sin bestörtning över mitt ungkarls-kök. Då slog en idé rot och jag bestämde mig för att fixa till köket i lantlig stil. Detta eftersom jag inte är mycket för ultramoderna kök. Jag ville efterlikna den känsla som mina föräldrars kök på landet ger. Mamma tipsade om att använda trasmattor i köket och att vara noggrann med att installera rätt sorts belysning. Skåpsluckor och spis blev utbytta och jag hängde kaffekoppar på rad ovanför diskbänken. Nu har jag något som liknar ett franskt lantkök, minus utsikten. Inte illa fixat av en 30-årig snubbe!

Köksredskap på rad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *