Befriad från förkylningens förkylning!

Alltså herregud vad jag har varit sjuk den senaste veckan. Jag har legat däckade i en HEL vecka! Ruskigt onödigt spenderade lediga dagar, men för att se det positivt så slapp jag karensdagen eftersom jag inte sjukanmälde mig. Jag fick ringa över kompis efter kompis med hämtmat, mest bestående av soppa och glass. När polarna började tröttna så fick jag ta och ringa hit mamma, faktiskt. Hon kom på studs och hade handlat på sig ett helt skafferi med färdiga soppor, te, glass och alla olika slags mediciner och vitaminer. Ibland undrar jag varför mamma inte är den första man ringer när det är något, hon vet ju exakt vad det är man behöver, och skulle aldrig visa om hon tröttnade. Så, efter en hel veckas självömkande så börjar jag nu äntligen att må bättre. febern har begett sig och hostan har börjat lugna ner sig, nu är det bara snuvan kvar. Men den kan man ju leva med. Den här veckan som kommer är min sista semestervecka och den ska jag verkligen spendera bra. Jag har inga bestämda planer ännu men det jag har bestämt mig för är att jag ska göra något varje dag, jag ska inte sitta hemma en enda av dessa sju dagar! Då måste man väll uppleva roliga saker, va? :)

sick

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *